ÖZALP MERKEZ ANAOKULU

Vizyon: Yaşamayı öğrenen çocuklar yetiştirmek; topluma "çocuksu" değerleri, insani değerleri sunmak ve yaygınlaştırmak, ülkemizde okul öncesi eğitim alanında güvenilir, saygın ve bilimsel temelli yüksek kalite standardını yaygınlaştırmaktır. •Dünyada uygulanan okul öncesi eğitim modellerini uygulayarak yaratıcı bireyler yetiştirmek. •Okul öncesi eğitimi eğitimin önemli basamağı haline getirmek. •Çocuklarımızı değişen ve gelişen dünyaya uyum sağlayabilen bireyler olarak yetiştirmek. •Alanımızda örnek gösterilen bir kurum olabilmek

Misyon: İnsan yaşamının çok önemli olan bu dönemi için farklı ve kaliteli bir seçenek oluşturmak, bu seçeneği eli ve yüreği temiz insanların okul öncesine yatırım yapmalarını teşvik ederek, ülke geneline yaygınlaştırmaktır." •Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, yurt ve bayrak sevgisi olan, gelişmeye açık manevi ve kültürel değerlere bağlı bireyler yetiştirmek. •Çocukların bireysel farklılıklarını dikkate alan eğitim anlayışı benimsemek. •Rahat, güvenli, huzurlu, ilgi çekici uyarıların olduğu bir ortamda öz güveni yüksek kendisine ve çevresine saygılı, yaşama bağlı mutlu bireyler yetiştirmek. •Çocukların yaparak, yaşayarak, kendini baskı altında hissetmeden özgürce hareket edebilecekleri eğitim ortamı hazırlamak. •Tüm kişisel ve mesleki gücümüzü çocuk için, çocuklarla birlikte, çocuklardan yana kullanmak.

Başarılar:

Saatler: 09:00 14:00
Isınma: MERKEZİ KALORİFER
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 4327122052

WEB - https://ozalpmerkezao.meb.k12.tr

Adres - MAHMUDİYE MAH. VAN SARAY YOLU CAD. OZALP MERKEZ ANA OKULU BLOK NO 109A ÖZALP / VAN

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezi

Ulaşım Ulaşım belediye otobüsü ya da özel araçlar ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okul ilçe merkezine 5 km, il merkezine 60 km mesafededir. (Van yolu üzerinde.)